Mesotica

A Mesotica a világon elsőként megalkotott (tudományos kutatásokkal is alátámasztva) egy innovatív peptidközpontú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidek (iPeptid) segítségével eredményesen aktiválja az öregedő és a sérült bőr önmegújító folyamatait bőrünk rétegeiben.

Így valósul meg a bőrépítés  3 dimenziója:

1.      Bőrfelszínen: hidro-lipid réteg egyensúlyban tartása

2.      Epidermisz: Nedvességmegtartó képesség növelése

3.      Dermisz: kollagén, elasztin termelés aktiválása, szükség esetén enzimgátlás

A Mesotica kozmetikumokat antioxidánsok kimagasló jelenléte, sokféle hialuronsav kombinációja, modern hatóanyagok és  a legfejlettebb  szállítórendszerek, emulgeáló megoldások teszik tökéletessé. Bőrünk minden rétegét ellátják a szükséges aktív hatóanyagokkal. Magasszintű felszívódásra lettek kifejlesztve, amit a legmodernebb szállítórendszerek biztosítanak. Ezért is  nagyon látványosak!

A kezelések felépítésükben hasonlóak, azonban a termékek kiválasztását mindig az adott bőr és a kívánt kezelés határozza meg.

Egyénre szabottan használom kollagén indukciós terápiára, megerszkedett arckontúrját javítására, szem környéki elvékonyodott bőr táplásására, szem környéki karikák, nevető ráncok enyhítésére, mimikai ráncok, száj körüli ráncok, dekoltázs ráncocskáinak feltöltésére, halványításra, hegkezelésre, couperosa enyhítésére.

Mindezekhez 17 féle peptid variácóját tudom használni, melyek azonnal beindítják a bőrmegújító folyamatokat, vagy a megfelelő enzimgátlás révén érnek el kimagasló hatást.

Egyedülállóan magas koncentrációval érünk el látványos eredményeket.

A kezelések menete:

  • arc letisztítása
  • mélytisztítás (enzimes v. savas peeling)
  • tonizálás
  • bőrépítés – a megfelelő peptid kombináció
  • masszírozás
  • pakolás
  • zárókrém