Arckezelések

A külvilággal való kapcsolatunkban elsődlegesen bőrünk vesz részt, hiszen ez az ami elválaszt de egyben össze is köt vele. Számos feladatát csak akkor tudja betölteni, ha egészséges. Táplálását nem csak belülről (étkezéssel), hanem kívülről is végezhetjük.

Kozmetikumaink megfelelnek az egészségtudatos elvárásoknak. Minden termékcsaládunk magas koncentrációban jelenlevő hatóanyagokat tartalmaz.

Így érhetünk el látványos és tartós bőrképjavulást!

Minden kezelésem elérhető bérletrendszerben is. Erről bővebben a Szalonetikettben olvashattok.

LARENS

Szike nélküli arcfialítás

A természet és a tudomány összekapcsolásából manapság nagyon látványos eredményeket tudunk elérni. Alapanyagaink kozmeceuticumnak minődülnek, melyek a legmagasabb hatóanyagkoncentrációnak számítanak a kozmetikai piacon.
A Larens kozmeceutikumok a WellU laboratórium által készülnek, többéves kutatás alapján. Így akár évekig tesztelnek egy-egy készítményt. Mire a használatunkba kerülnek, a legjobb, leghatákonyabb és természetesen biztonságos formulát kapjuk meg.

A hatóanyagok összeállításánál fontos szempont, hogy a magas koncentráció mellett, a megfelelő kombinációkban szerepeljenek, ahogy a a legjobb szinergikus eredmény érhető el.
Mivel liposzomális formában szerepel sok hatóanyag, tökéletesen bejutnak a bőr megfelelő rétegébe, ahonnan tudják építeni azt.

Fontos jellemzők:

  • természetes tartósítószerek használata, amelyek javítják a hatóanyagok felszívódását, hidratálják a bőrt
  • nem mutatnak toxicitást, nem okoznak allergiás reakciókat, teljesen biztonságosak és természetesek

Nézzük, miért is működnek jól ezek a kezelések?

Számtalan hatóanyagot használunk. A teljesség igénye nélkül néhány: argánolaj, aloe, jojobaolaj, hyaluronsav (többféle), C vitamin,E vitamin, kojsav, bakuchiol, allantoin, kombucha, zöld és fehér agyag, spirulina és laminária algák, elastin, aminosavak, ázsiai gázló, cink-glukonát, ectoin, gingko biloba stb, stb…
A felhasznált hatóanyagok sokfélesége között fontos helyet foglalnak a bőrápolás területén kiemelkedő innovatív anyagok is, különös tekintettel az öregedésgátló hatásra.
Ezek közül több is saját szabadalommal rendelkeznek . Lássunk néhányt a legfontosabbak közül:

BIOPEPTID KOMPLEX

Mik is a bioaktív halpeptidek?
Ezek természetes eredetű fehérjék (halbőr), melyek „kitalálják” a szervezet igényeit egy adott pillanatban. A Biopeptid Complexben a leggyakoribb láncok 7-29 aminosavból állnak.
Hogyan működnek a bioaktív halpeptidek?
Szerkezetüktől függően különböző funkciókat látnak el a testben: felépítés, enzimgátlás, szállítás.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a Biopeptid Complex-ben található peptidek közvetlenül kapcsolódnak a HSP hősokk fehérjék, más néven „chaperonok” aktivitásának növekedéséhez. Ezek a fehérjék természetesen előfordulnak a szervezetben, és stresszes helyzetekben, például gyulladásban, bőrtörésben, fagyásban vagy égési sérülésekben is aktiválódnak – ezért sokkal gyorsabban regenerálják a bőrt.

BIOAKTÍV KOLLAGÉN

Régóta tudjuk, hogy mind bőrünk, mind szervezetünk fiatalosságáért nagy mértékben felelős szervezetünk kollagéntartalma.
Eddig nem volt lehetséges a kollagén bőron keresztül pótlása, de a Wellu cég kutatócsapata feltalált egy hideg-eksztrakciós technikát, mely segítségével biológiailag aktív formában tudják kinyerni halak bőréből.
Ez a felfedezés forradalmi a kozmetika területén és ezért szabadalommal rendelkezik erről a Wellu cég.

A tökéletes felszívódáshoz liposzomális formába kerülnek.

BIO PLACENTA

Növekedési faktorokban gazdag, természetes alapanyagokból biotechnológiai úton algákból nyerik ki. Aktiválják a DNS-szintézist, a sejtek szaporodni kezdenek, kitöltik a bőr üregeit és csökkentik a ráncokat. Az újonnan kialakult sejtek és erek lehetővé teszik a tápanyagok és az oxigén jobb áramlását, jelentősen felgyorsítva a regenerációs folyamatokat. A növekedési faktorok aktiválják a fibroblaszt szintézist és a kollagén növekedést, ami javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Hozzájárulnak a sérült sejtek újakkal való cseréjéhez is. Ezért elmondható, hogy bőrünk új életet kap.

PHYTODERMINA

Ez nem más, mint egy ciklikus szerkezetű poliszacharid. A komplexben 3-5% -os koncentrált oldat formájában van jelen.

Hogyan működik?
Először is egyfajta filmet hoz létre a bőrön. Ez lehetővé teszi, hogy az összetevők mélyen behatoljanak a bőrbe és optimalizálják teljesítményüket. Ezenkívül módosítja a bőr szerkezetét, kitölti az üregeket, aminek köszönhetően ránctalanító, simító és védő hatása van a külső tényezők káros
hatásai ellen, amelyeknek a bőr minden nap ki van téve. Ezenkívül a ciklodextrin molekula szerkezete növeli a különböző kémiai jellegű komponensek oldhatóságát, ezáltal lehetővé téve hatásuk optimalizálását és eltarthatóságuk növelését a kozmetikában.

NUTRIVÍZ

Képes minden sejtbe behatolni és serkenti az önszabályozó folyamatokat. Garantálja a hatóanyagok 100%-os felszívódását, a bőr hidratáltságát fokozza.

MESOTICA

Arctisztító és tápláló kezelés

120 perc

Arctisztító kezelések. A„nyomkodásos” kezelés mai megfelelője, peptides bőrtáplálással, nyugtatással, esetenként effekt maszkkal, masszázzsal (ha a bőr állapota engedi) kombinálva.

Az életkori sajátosságok ill. a bőr állapota szerint változhat az árlista szerint.