JUCHHEIM

Dr Juchheim több évtizede 4 orvosi szakvizsgával tevékenykedik Münchenben.
Egy széles látókörű kozmetikus kolléganőm, aki nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezik, német férje által került Dr Juchheim termékek közelébe. Számomra ő tette hitelessé és vonzóvá ezeket az Dr Juchheim itthon még nem igazán ismert termékeket.
Dr Juchheim, óriási tudással és állandó kiváncsisággal kutatja fel a legjobb alternatìvákat, hogy szervezetünk, bőrünk (mint a legnagyobb szervünk), a mai magasszintű tudással és a természet adta teljességgel párosulva szolgálhasson bennünket.
Így kötötte össze az Ayurveda többezer éves tudását a legújabb technológiák használatával.
A szerencsés koncepció miatt, biológiailag aktívan, ezért rendkívül látványosan hatnak ezek a készìtmények. A rendkívül látványos hatás miatt effektkozmetikumoknak nezvezte el őket.
Dr. Jürgen Juchheim már több mint 30 éve magánorvosként praktizál München központjában. Munkásságának főbb pontjai az immunitáskutatás (szerológia) és orvosi esztétika. Számára nem ellentmondás, hanem meggyőződés, hogy az ember csak akkor szép, ha a belső és külső szépség egyensúlyban van. Ennek köszönhetően már rengeteg embert, közöttük több ismert személyt segített hozzá az egészségesebb élethez és vonzóbb megjelenéshez.

Az orvosi esztétikáért végzet munkája során azt tapasztalta, hogy igény lenne valamilyen különleges otthoni ápolás kifejlesztésére.
Ezért kutatott, új hatóanyagokat keresett: tanulmányozta az Ayurveda – tudományát, növényi kivonatokat és ásványokat. A szilíciumkötés csodálatos azonnali hatásának felfedezése meghatározója volt a rendkívüli Juchheim kozmetikumok tovább fejlesztésében.
Dr. Juchheim szilárd meggyőződése, hogy az Effekt-kozmetikumok az orvosi beavatkozás finomabb alternatívája.


Néhány a főbb hatóanyagok közül:

Szilícium – a szilícium egy természetes ásvány, amely a bőr és szövet feszességéhez szükséges. Új kutatás és használati eredmények megmutatták, hogy bizonyos szilícium kötések összetételei a bőr felszínét feszesítik, kisimítják és a ráncokat egyszerűen elvarázsolják.


Hialuronsav – hialuronsav egy olyan anyag, amely természetes formában a bőrben is megtalálható. A hialuronsavak cukormolekulákból állnak, és „láncokat” képeznek, amelyek különböző hosszúságúak lehetnek. A hialuronnak az a hihetetlen ereje van, hogy mérhetetlen mennyiségű vizet képesek megkötni. Így 1 gramm hialuron akár körülbelül 6 liter vizet is felvehet és megköthet. Az a feladata, hogy „nedvesség telepet” hozzon létre, és így a bőrt „újrapárnázza”. Ezért a hialuronsav a fiatalos kinézethez elengedhetetlen és ezért határozottan felelős. Életünk során a bőr hialuron tartalma csökken, így a bőr veszít feszességéből és rugalmasságából. Ráncok képződnek.


Növényi őssejtek – az emberi őssejtek a bőr legfelső rétegeiben találhatóak, ahol újabb bőrsejteket termelnek és a sérült sejteket is regenerálják. A kor előrehaladtával ezek az őssejtek elernyednek, elgyengülnek. Azért hogy ezeket újra fitté tegyük, liposzómás kapszulákat tartalmazó speciálisan tenyésztett növényi kivonatokat juttatunk a fő bőr őssejtekbe. A fáradt bőrsejtekre ez úgy hat akár egy ébresztés.


Aminosavak – tanulmányok bizonyítják, hogy az aminosavakkal történő ismételt kezelés nem csak a bőr nedvességét növeli, hanem a kollagén szintézis erősítésével a bőr rosthálózatát is erősítik.


Peptidek – a peptidek szerves kötések, amelyek több aminosav által létrehozott kötésből áll, és természetes úton előfordulnak a bőrben és az emberi testben. A természetben előforduló peptidek szabály szerint protein bioszintézis eredményeként jönnek létre. A peptideknek több fajtája is van, amiknek teljesen más feladataik/funkcióik vannak. Képzeljenek el egy apró bőrsérülést. Azért, hogy a seb összezáródjon, új bőrnek kell képződnie. Ezért is felelősek a peptidek. Ösztönzik a bőr regenerációját és a gyógyulását.

Guggul-fa (Commiphora mukul) -botanikai besorolás szerint a guggul fa a mirhafák csoportjába tartozik és indiai mirhaként is nevezik; a gyógyászatban és kozmetikában legfőképpen a fa gyantáját hasznosítják. Az Ayurveda során a Guggul-gyantát különböző betegségeknél hasznosítják, kezdve a köszvénytől, a bőr és csontgyulladáson át, egészen a zsíranyagcsere zavarokban és túlsúlyban. A krémben felhasznált guggul-gyanta hatóanyagai nem csak a mély ráncok csökkentéséért felelősek, hanem az ajkakat is dúsabbá varázsolják. Bár a guggul-fa kivonata még több mindenre is képes. Még a mell rugalmasságának megtartását is segítik.