Larens

A hatóanyagok összeállításánál fontos szempont, hogy a magas koncentráció mellett, a megfelelő kombinációkban szerepeljenek, ahogy a a legjobb szinergikus eredmény érhető el.
Mivel liposzomális formában szerepel sok hatóanyag, tökéletesen bejutnak a bőr megfelelő rétegébe, ahonnan tudják építeni azt.

Számos területen bizonyítottak kezeléseink: 
 • Kollagén indukciós kezelések
 • Antiaging és lifting kezelések
 • Szezonális kezelések:
 • Antispot (halványító) kezelés
 • Kémiai hámlasztás
 • Detox kezelés
 • Rozáceás, érzékeny, sérült barrier   kezelése
 • Tisztító kezelések
 • Aknés, problémás bőr kezelése
Minden kezelés kúrában is végezhető.

Fontos jellemzők:

 • természetes tartósítószerek használata, amelyek javítják a hatóanyagok felszívódását, hidratálják a bőrt
 • nem mutatnak toxicitást, nem okoznak allergiás reakciókat, teljesen biztonságosak és természetesek

Nézzük, miért is működnek jól ezek a kezelések?

Számtalan hatóanyagot használunk. A teljesség igénye nélkül néhány: argánolaj, aloe, jojobaolaj, hyaluronsav (többféle), C vitamin,E vitamin, kojsav, bakuchiol, allantoin, kombucha, zöld és fehér agyag, spirulina és laminária algák, elastin, aminosavak, ázsiai gázló, cink-glukonát, ectoin, gingko biloba stb, stb…
A felhasznált hatóanyagok sokfélesége között fontos helyet foglalnak a bőrápolás területén kiemelkedő innovatív anyagok is, különös tekintettel az öregedésgátló hatásra.
Ezek közül több is saját szabadalommal rendelkeznek . Lássunk néhányt a legfontosabbak közül:

BIOPEPTID KOMPLEX

Mik is a bioaktív halpeptidek?
Ezek természetes eredetű fehérjék (halbőr), melyek „kitalálják” a szervezet igényeit egy adott pillanatban. A Biopeptid Complexben a leggyakoribb láncok 7-29 aminosavból állnak.
Hogyan működnek a bioaktív halpeptidek?
Szerkezetüktől függően különböző funkciókat látnak el a testben: felépítés, enzimgátlás, szállítás.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a Biopeptid Complex-ben található peptidek közvetlenül kapcsolódnak a HSP hősokk fehérjék, más néven „chaperonok” aktivitásának növekedéséhez. Ezek a fehérjék természetesen előfordulnak a szervezetben, és stresszes helyzetekben, például gyulladásban, bőrtörésben, fagyásban vagy égési sérülésekben is aktiválódnak – ezért sokkal gyorsabban regenerálják a bőrt.

BIOAKTÍV KOLLAGÉN

Régóta tudjuk, hogy mind bőrünk, mind szervezetünk fiatalosságáért nagy mértékben felelős szervezetünk kollagéntartalma.
Eddig nem volt lehetséges a kollagén bőron keresztül pótlása, de a Wellu cég kutatócsapata feltalált egy hideg-eksztrakciós technikát, mely segítségével biológiailag aktív formában tudják kinyerni halak bőréből.
Ez a felfedezés forradalmi a kozmetika területén és ezért szabadalommal rendelkezik erről a Wellu cég.

A tökéletes felszívódáshoz liposzomális formába kerülnek.

BIO PLACENTA

Növekedési faktorokban gazdag, természetes alapanyagokból biotechnológiai úton algákból nyerik ki. Aktiválják a DNS-szintézist, a sejtek szaporodni kezdenek, kitöltik a bőr üregeit és csökkentik a ráncokat. Az újonnan kialakult sejtek és erek lehetővé teszik a tápanyagok és az oxigén jobb áramlását, jelentősen felgyorsítva a regenerációs folyamatokat. A növekedési faktorok aktiválják a fibroblaszt szintézist és a kollagén növekedést, ami javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Hozzájárulnak a sérült sejtek újakkal való cseréjéhez is. Ezért elmondható, hogy bőrünk új életet kap.

PHYTODERMINA

Ez nem más, mint egy ciklikus szerkezetű poliszacharid. A komplexben 3-5% -os koncentrált oldat formájában van jelen.

Hogyan működik?
Először is egyfajta filmet hoz létre a bőrön. Ez lehetővé teszi, hogy az összetevők mélyen behatoljanak a bőrbe és optimalizálják teljesítményüket. Ezenkívül módosítja a bőr szerkezetét, kitölti az üregeket, aminek köszönhetően ránctalanító, simító és védő hatása van a külső tényezők káros
hatásai ellen, amelyeknek a bőr minden nap ki van téve. Ezenkívül a ciklodextrin molekula szerkezete növeli a különböző kémiai jellegű komponensek oldhatóságát, ezáltal lehetővé téve hatásuk optimalizálását és eltarthatóságuk növelését a kozmetikában.

NUTRIVÍZ

Képes minden sejtbe behatolni és serkenti az önszabályozó folyamatokat. Garantálja a hatóanyagok 100%-os felszívódását, a bőr hidratáltságát fokozza.