Cím: 1061 Budapest, Jókai tér 8. fsz. 6.

sziluett 02

Mesotica kezelések

iPeptides kezelések

A Mesotica a világon elsőként megalkotott (tudományos kutatásokkal is alátámasztva) egy innovatív peptidközpontú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidek (iPeptid) segítségével eredményesen aktiválja az öregedő és a sérült bőr önmegújító folyamatait. Korábban nem rendellkeztünk ilyen intenzív hatású kozmetikumokkal, ráadásul a legfejlettebb  szállítórendszerek és emulgeáló megoldások teszik őket tökéletessé.

Mindezeket a hatóanyagokat extra magas koncentrációban használhatjuk a termékekben, így az anti-aging és a bőrmegújítás új értelmet nyerhet az egészségtudatos nők és férfiak bőrápolásában.

  Arckezeléseink személyre szabottak, mindig az adott problémára legmegfelelőbb peptidet alkalmazzuk. Kezeléseink jellegük szerint:

Arctisztításos kezelés                                   

Hidratáló, hialuronsavas kezelés

Ceramidos bőrrekonstrukció     

Coupesosa kezelés                        

Hegkezelés

Pigmentfolt halványítás

Szemkörnyék kezelés

Antiaging kezelések (különböző kollagén aktiváló, neurotranszmitter gátló peptidek, retinol-, rézpeptidek stb)

Hámlasztó kezelések (új generációs pl: Lactobionikus sav)

 

Mi tesz a legjobbat az arcbőrnek télen? - hámlasztásos kezelés újgenerációs savakkal, peptidekkel

Az arc bőre van a legjobban kitéve a nyáron a napnak, amely – sok áldásos hatása mellett, bizony – rongálja is a bőrt, különösen az egyre magasabb százalékban jelenlévő UV sugaraival. Ezeket a károsodásokat (apró ráncok kialakulása a nap szárító hatása miatt, a bőr enyhe megvastagodása, durva tapintásúvá válása, pigmentfoltok kialakulása) érdemes télen helyrehozni egy hámlasztásos kezelés-sorozattal, amely eltünteti ezeket, a bőrt tartósan megfiatalítja és a normális működést visszaállítja. Egyénre szabott kezeléseket ajánlunk, kúrában kedvezményekkel.

MIKRODERMABRÁZIÓ

Arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket testünk folyamatosan  pótolja új sejtek létrehozásával. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy eltávolítja ezeket az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását.

Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökken a ráncok, hízási csíkok, (stria) és hegek mélysége, akár el is tűnhetnek.

Különösen fontos ez az évek előrehaladtával, mivel ez a hámlási folyamat fokozatosan lelassul, ezáltal a bőr megvastagszik, érdesebb tapintásúvá válik. A bőrfelszín megvastagodása előfordulhat fiatalabb korban is, leginkább a zsíros bőrtípusok velejárója, de különböző bőrbetegségek is okozhatják.

A mikrodermabrázió önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.
Emellett a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket. Ezért a  kozmetikai kezelések – tű nélküli mezoterápia, iontoforézis, sonoforézis, ultrahang – hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható:

 • akne,
 • aknés sebhelyek,
 • öregedési foltok,
 • laza, petyhüdt bőr,
 • finom vonalak és ráncok,
 • napkárosodott bőr,
 • egyenetlen bőr textúra,
 • érdes bőr,
 • pórusok méretének normalizálása,
 • bőr tónusának helyreállítása,
 • dehidratált bőr,
 • striák.

Fájdalmas a mikrodermabrázió?

A mikrodermabráziós kezelés teljesen fájdalommentes

Milyen esetben nem szabad alkalmazni?

 • Nyáron a fokozott UV- sugárzás miatt pigmentfoltok jelenhetnek meg, mivel a kezelés fényérzékenyíti a bőrt.
 • Akne, ekcéma, és egyéb gyulladásos, fertőző bőr állapot esetén.
 • Lázas és beteg vendégeknél ellen javallt a kezelés.
 • Cukorbetegség esetén.
 • A bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, például Roacuttan szedésekor, vagy más fényérzékenytő gyógyszerek
 • Rosaceás terület
 • Kismama, vagy szoptatás idején
 • Számos tanulmány igazolja az élő sejtsorok számának megnövekedését, a hám- és a bőr alatti kötőszövet vastagságának növekedését, a mikrokeringés fokozódását, valamint a kozmetikai hatóanyagok felvételének jelentős növekedését.


Nagyon jó eredményeket lehet elérni az érett, lassú anyagcserét folytató, enyhén ráncos aknés, gyulladt, vastag felhámú heges, sebhelyes, pigmentfoltos (nap, öregségi májfolt), tág pórusú, mitesszeres, egyenetlen bőrfelszín esetén arcon, dekoltázson, kézfejen.

Testkezelésként terhességi és fogyási csíkok (stria) halványítására is alkalmazható  az eljárás.

 Kidolgozás alatt még sok minden

Biola kezelések

E kozmetikumok alapja gondosan kiválogatott gyógynövényekből (az ismertebbek mellett pl.: fekete berkenye, búzafű, csombord, homoktövis, görögszéna stb.), gyümölcsökből (pl.: gránátalma, birs), zöldségekből (pl.: spenót, csicsóka stb.) származó hatóanyag-kombináció,  melyek páratlanul egyedi összetételűek és kozmetikusok által is teszteltek.

Amíg a bőrünkre kerülnek a kozmetikumok, számos követelménynek kell megfelelniük (pl. tartósítás, emulgeátor használata), ezért szükséges esetleges egyéb összetevők használata is. Sajnos bőrünkön keresztül könnyebben szívódnak fel veszélyes anyagok, mint a tápcsatornán keresztül , ráadásul a kiürülésük is problémásabb. Ezért nagyon fontos, hogy a lehető legnagyobb egészségügyi  biztonságra törekedjünk.

A kecskeméti Biola cég a legszigorúbb bio és natúr kategóriáknak megfelelően készíti e kozmetikumokat. A tanúsítványok megtekinthetők a cég honlapján: www. biola.hu

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft (HU-ÖKO-01) által tanúsított különleges termékek legfontosabb jellemzői:

Amit tartalmaznak:

- ellenőrzött ökológiai gazdaságból (ahol lehetséges magyar) származó alkotók

- csak természetes eredetű emulgeátorok (S.L.S., etoxilált emulgeátor mentesek)

- csak természetes színanyagokat, illóolajokat

- konzerválásra csak biokozmetikumokban engedélyezett anyagok (így parabén és izotialozin származék mentesek)

- csak növényi eredetű glicerin (így propilén-glikol, butilén-glikol mentesek)

Amit nem tartalmaznak még:

-szintetikus kelátképzőket (EDTA sói)

-parabén és izotiazolin típusú konzerválószereket

-petrolkémiai/ásványolaj-ipari anyagokat

-alumíniumtartalmú vegyületeket

-génmódosított organizmusokat

-állati eredetű glicerint

-nano-technológiás komponensek

-szintetikus fényvédőket, színezékeket

-alumínium sókat

-radioaktív besugárzást a tartósítószermentesség érdekében

-nincsenek eltitkolt komponensek.

Mivel ezek a kozmetikumok a fenti adalékanyagoktól mentesek, nagy-koncentrációjú hatóanyag bombaként épülnek be a bőr anyagcseréjébe, így látványos javulást érhetünk el a bőr állapotában!

A bőr anyagcseréjét nem terhelik (sőt többféle anyagcsere utat képesek biztonságosan és hatékonyan támogatni), így az egészségügyi kockázatot jelentősen csökkentik miközben gyorsan és széles körben hatnak. Ráadásul sok terméknek méregtelenítő hatása is van.

Ultrahangos zsírbontás

Biola krémekkel

Zsírszövet  csökkentését az ultrahangos kezelőfej segítségével lejuttatott bio zsírbontó hatóanyag teszi lehetővé és  az ultrahang által generált impulzusok a kötőszövetben lévő zsírsejteket széttörik, amelyek a nyirokkeringésen keresztül távoznak. Mindemellett feszesitő és narancsbőr elleni hatása is van egyidejűleg. A felhalmozódott méreganyagok es lerakott viz is távozik az érintett területről és a speciális bőrbe juttatott hatóanyag kifeszíti a megereszkedett bőrt.

30 perc                           5 000Ft

Béletben 10 alkalom     45 000 Ft

 

Body wrapping/testtekercselés ultrahanggal

Biola krémekkel

Professzionális fogyasztó, feszesítő narancsbőr elleni gélt felvisszük a bőrre,ultrahangozzuk és ezt tekercseljük.. Nyirokkeringést élénkíti ,,feszes sima és rugalmas bőr kialakulását elősegíti. A narancsbőrrel érintett területeken lebontja a felhalmozódott méreganyagokat.

60 perc                                   7 000 Ft

Bérletben 10 alkalom          63 000 Ft

 

A fenti árak átlagos árak, a kezelni kívánt testrészek aránya szerint változhatnak. Ezt első találkozásunk alkalmával, egyénre szabottan, állapítjuk meg.